Komadori fyller ett år

Robin Bolinsson
8 april 2020

  Robin Bolinsson - 13/03/2020

Komadori fyller år! Ja, det är inte bara storheter som Ichiyō Higuchi, Kenzaburō Ōe och James Joyce som föddes på en torsdag – det gjorde nämligen Komadori också. Den 4 april 2019 för att vara exakt. Det kan kanske tyckas som en ringa ålder att fira, men för mig har det här året betytt massor, och det är förstås på grund av dig. Att Komadoris kunder tycks uppskatta högkvalitivt japanskt hantverk lika mycket som jag har under det här året varit en enorm källa till glädje och samhörighet. Att få möjligheten att dela min fascination för den kreativitet och den omsorg som japanska pappersprodukter kännetecknas av, det var min ambition med att starta Komadori, och det tycks ha lyckats. Jag vill därför rikta ett stort och innerligt tack till alla som bidragit till den (måhända långsamma) expansion som Komadori genomgått under det här första året. Tack!

« Alla inlägg